Åpningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Telefon

(+47) 22 00 60 10

E-post

post@bbsikring.no

Dørautomatikk

Har du behov for service av dørautomatikk?

Service av dørautomatikk

Regelmessig service av dørautomatikk er essensielt for både ytelse og sikkerhet. Moderne dørautomatikk gir god og enkel tilgang samt bekvemmelighet for alle typer brukere på ulike nivåer. Spesielt for personer med nedsatt bevegelsesevne.

Service må utføres for å opprettholde alle funksjoner på høyest mulig nivå, og må kun utføres av utdannet fagpersonell.

Denne typen service inkluderer justering og testing av bevegelsessensorer, testing av nødåpningsfunksjoner, justering av hastighet og lydnivå samt vurdering av  sikkerhetsfunksjoner og integrasjonen med adgangskontrollsystemer.

Moderne dørautomatikk er robust konstruert, noe som sikrer lang levetid, men regelmessig service er avgjørende for fortsatt ytelse på øverste nivå.

Kontakt oss i dag for å bestille service.

Vi har ett bredt utvalg av elektriske og mekaniske dørpumper.

Vi tilbyr dørpumper

Enten det gjelder private hjem eller moderne kontorbygg, kombinerer dørlukkesystemene fra dormakaba brukervennlighet, design og førsteklasses kvalitet. Den omfattende produktporteføljen tilfredsstiller et bredt spekter funksjonskrav og tilbyr dermed løsninger for nesten alle individuelle dørløsninger.

Vår slagdørsautomatikk ED 100 / ED 250 har vært et funksjonelt, pålitelig og høyt verdsatt produkt i mer enn ti år.

ED 100/250 NEW Slagdørsautomatikk

Nå har vi oppgradert med blant annet en modernisert girkasse, nye braketter mellom arm og girkasse, XEA-design på armsystemet og en forbedret transformator. Den nye ED 100/250 NEW er i produksjon og erstatter den forrige ED 100/250, heretter kalt OLD. De to dørknappene er ikke kompatible.

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle