Åpningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Telefon

(+47) 22 00 60 10

E-post

post@bbsikring.no

Rullegitter

Har din bedrift allerede gitter, men har behov for service eller annen befaring?

Service på rullegitter

Rullegitter er en pålitelig og estetisk apellerende løsning for butikksikkerhet og fasader. Det beskytter mot innbrudd, er laget av hardføre materialer og er generelt trygg løsning for de aller fleste lokaler.

Det man skal huske på er at godt vedlikehold er avgjørende for sikring av gitterets funksjonalitet og beskyttelse. I nødsituasjoner må gitteret fungere feilfritt, låsemekanismer og sensorer må være i orden samt at den manuelle og automatiske betjeningen må fungere 100 prosent.

Vi tilbyr avtale for regelmessig vedlikehold og service av rullegitter. Regelmessig service av dine rullegitter sikrer funksjonalitet og levetid. Det er en viktig del av vedlikeholdsplanen for enhver bedrift.

Vi er din pålitelige partner for montering og service av rullegitter og fastgitter!

Vi kan hjelpe deg med rullegitter

Vi forstår viktigheten av å ha pålitelige og sikre gitterløsninger som fungerer problemfritt dag etter dag. Derfor bruker vi kun materialer av beste kvalitet og følger strenge standarder for installasjon og service. Vårt mål er å sikre at dine rullegitter og fastgitter ikke bare oppfyller, men overgår dine forventninger når det gjelder ytelse og pålitelighet.

Våre tjenester omfatter alt fra installasjon av nye gitter til regelmessig vedlikehold og reparasjoner.

Enten det er behov for å sikre en liten butikk eller en stor industriell eiendom, kan du stole på BBS for å levere pålitelige, effektive og skreddersydde løsninger for montering og service av rullegitter og fastgitter. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine sikkerhetsbehov!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle